sablonosgondolatok 2012.03.27. 20:30

A Semmi

Van egy elméletem (illetve, nagyon sok van, de most csak kiragadnék egyet), miszerint semmit csinálni a világon a legnehezebb.

Elmondom miért.

Van egy óriási titkod. Elmondod a legjobb barátnődnek. Megkéred, hogy NE mondja el senkinek, azaz SEMMIT sem kell csinálnia konkrétan, csak kussolni.

És elmondja.

Belefektet időt, energiát, érzelmeket, egy csomó mindent, ahelyett, hogy SEMMIT sem csinált volna, mindazt pediglen ingyen és bérmentve.

 

Más:

 

Eltörik a lábad és fekvőgipszet kapsz. Mit mond az orvos? Feküdj mondjuk 4 hétig és ne csinálj semmit. Ehelyett mit csinálsz? MINDENT!!!!! Aztán naná hogy lassabban gyógyul!!!

Másik példa.

Megkéred anyádat, hogy NE pakolja el a cuccaidat az íróasztalodról, azaz ne csináljon SEMMIT. És persze, nanáhogy elpakolja. Belefeccől időt, energiát, káromkodást, miegymást és elpakolja és Te persze hogy nem találod utána a cuccaidat és kezdődik a veszekedés. Az egész megelőzhető lett volna, ha NEM CSINÁL SEMMIT!

 

Következő.

 

Mennyi háború (az ÖSSZES), elkerülhető lett volna, ha senki sem csinál semmit!

-Megtámadjuk Oroszországot?

-Á, inkább ne. Ne csináljunk semmit.

 

És életben maradtak volna milliók, spóroltak volna milliárdokat, ha egész egyszerűen csak NEM CSINÁLNAK SEMMIT!

 

Vagy:

 

Várod remegve, hogy hívjon a frissensült pasid, de nem hív. Eltelik 1 óra, 2 óra, tövig rágtad a körmödről a porcelánt, levakarod a sminked és nem hív.

És írsz neki egy smst, elborult aggyal, hogy a jó kurva anyjával szórakozzon!!!

Mire 15 perc múlva válaszol, hogy lemerült az aksija és most ért haza, de ilyen hangvétel után már nem akar veled találkozni.

TE IDIÓTA! MENNYIVEL JOBB LETT VOLNA NEM ÍRNI, AZAZ NEM CSINÁLNI SEMMIT!

 

Szóval én azt mondom gyerekek: Semmit csinálni nem semmi. Néha az a legnagyobb és legnehezebb dolog! Úgyhogy, ne csináljatok semmit!!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://sablonosgondolatok.blog.hu/api/trackback/id/tr1004344409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vitzus · http://vicus.blog.hu 2012.03.27. 20:52:18

Nekem ilyennel nincs gondom; olyan lusta vagyok, hogy általában jobbidőben simánegyszerűen nem csinálok semmit :DDD

Neton 2012.03.27. 22:16:40

A legnehezebb a semmit úgy csinálni, h fenntartod azt a látszot, hogy csinálsz valamit. :) True story.

Bakkerovics Bakker 2012.03.27. 23:18:56

én mosse csinálok semmit. de nekem az a legnagyobb bajom ezzel, hogy sose tudom, hogy mikor vagyok kész vele.
most egyébként sört iszok, hogy ne unatkozzak közbe. remélem, aszt ér.

Mária1 2012.03.27. 23:20:05

@Vitzus: @Neton: Egyik jobb mint a másik : )))Márai Sándor a Füves könyv ében írja . Adj időt a változásoknak. Egy óra, egy nap múlva már lehet, hogy mindent másképpen látsz. Azt írja, adj időt a dolgoknak, és magadnak.Nem pontosan idéztem. De én is csak az ő könyve után tanultam meg, hogy nem az a megoldás, ha nem csinálunk semmit.Mert a dolgok körülöttünk, nélkülünk is változhatnak.Márai füves könyvét, mindenkinek a kezébe adnám tankönyvnek.

GodSeth 2012.03.28. 10:20:27

Hát ez nem semmi! Márpedig ha a semmi van, akkor az már valami? Igaz? Jólmondom? Nem? DE! (cé báj Besenyő Pista bácsi) :)

Dr.PhD Kvasztics 2012.03.28. 16:39:11

Jól mondod, hagyjuk a dolgokat folyni a maguk medrében és a problémák maguktól megoldódnak. Amelyik meg nem, azzal nem érdemes foglalkozni!:)

zsuzsi_buvar 2012.03.29. 08:33:28

Huhh, halogatasbol szereztem diplomat, lassan megvan a doktori is :-D
Idovel minden megoldodik, igazad van :-)

Az en legnagyobb elmeletem, miszerint a lustasag viszi elore a vilagot. Merugye a kereket is azert talaltak fel, h kevesebbet kelljen cipekedniuk. Ha nem lenne koztunk par zsenialis lusta, meg mindig egesz nap guzulni kene a betevoert :-P
süti beállítások módosítása